dijous, 10 de setembre del 2020

II Jornada de debat d’Ecosocialisme en Comú

 Primer debat,


"Reequilibri territorial: cap a noves relacions ciutat-camp"

 Dijous, 17 de setembre, 18,30 h



Després de la Primera jornada debat Ecosocialisme en Comú l’octubre de 2019, ara arriba en format telemàtic aquesta II Jornada que s'estructurarà en 3 debats. Un primer debat aquest 17 de setembre i els altres durant l’octubre.

Els altres dos debats seran sobre "La fi del paradigma del creixement econòmic generalitzat" i sobre "La democratització del sistema econòmic: la participació dels treballadors/es en les decisions de les empreses i la distribució dels seus beneficis"

El debat se celebrarà telemàticament i s’emetrà a través  del canal de Jitsi
Des del xat d’aquest canal, l’audiència podrà formular preguntes als contertulians

Inscripcions


Programa


18:30 h. Presentació del debat

18:40. Debat amb

Jaume Moya, jurista i coordinador de CeC a les Terres de Lleida. Ha estat diputat al Congrés en representació de Terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran.

Hortènsia Grau, llicenciada en Pedagogia i en Antropologia Social i Cultura, a més de mestra en Educació Especial. Ha estat diputada al Parlament de Catalunya en representació de les comarques tarragonines

Modera Imma Mayol, llicenciada en Psicologia, ha estat diputada al Parlament de Catalunya en representació de les comarques de Barcelona i Tinent d'Alcalde a l'Ajuntament de Barcelona

Pausa

19:20 Debat amb l’audiència

Organitzada pel grup de treball Ecosocialisme en Comú